Hurtig kundeservice
60196920 / oekoyngel@outlook.dk
Bestil inden kl. 11 på hverdage
og vi sender samme dag
Økologisk og bæredygtigt
fra inderst til yderst
Fri fragt
ved køb over 500 DKK
 
skip to Main Content
Udsalg
WeeCare Lanolinsalve Med 100% Naturlige Ingredienser.

WeeCare – Lanolinsalve med 100% naturlige ingredienser, 50 ml

DKK 139,00 DKK 122,00

WeeCare Lanolinsalve kan bruges til rigtig mange forskellige ting ved at beskytte eller reparere huden.

Indeholder lanolin, økologisk kokosolie, økologisk olivenolie og økologisk bivoks.

Brug fx lanolinsalven til generede brystvorter ved amning, hvis babynumsen er rød, som læbepomade eller som beskyttelse til røde frostkinder (salven er vandfri).

HUSK altid at påføre salven på ren og tør hud.

Salven er særligt velegnet til babyer og børn, da den er lavet af 100% naturlige ingredienser, og er fri for parfume, æteriske olier, parabener og konserveringsmidler generelt.

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Beskytter huden

For at beskytte huden mod frost og kulde og forebygge evt. tør og sprukken hud, kommes salven på det udsatte område inden man træder ud i den kolde luft. Det kan fx være på babys kinder inden de skal sove middagslur i barnevognen udenfor eller på hænder, som bliver tørre og sprækker i koldt vejr og/eller frostvejr.

Salven er rigtig god til at beskytte en babynumse der ellers reagerer på at have en ble med tis mod huden. Smør salven på den helt rene og tørre hud inden bleen gives på. Bivoksen i salven gør at der lægges en beskyttende hinde på huden som gør, at urin ikke kan trænge ned i huden og genere barnet.

Reparerer ødelagt hud

Lanolinsalven – og særligt det naturlige fedtstof Lanolin – har en positiv indvirkning på hudens helingsproces. Lanolinsalven er rigtig god til tør og sprukken hud eller til ødelagt hud, da den holder rigtig godt på hudens naturlige fugt, samtidig med at den blødgør huden. Kom salven på huden for at berolige og afhjælpe et lille sår, en hudafskrabning, et snitsår, tørre områder på huden, og irriteret, rød og evt. ødelagt hud.

Det kan være områder som hænder, kinder, læber, brystvorter (ved amning) og ikke mindst babys numse.

Salven er virkelig god til at reparere en sart babyhud der er blevet rød og evt. ødelagt!

Back To Top