Hurtig kundeservice
60196920 / oekoyngel@outlook.dk
Bestil inden kl. 11 på hverdage
og vi sender samme dag
Økologisk og bæredygtigt
fra inderst til yderst
Fri fragt
ved køb over 500 DKK
 
skip to Main Content

Viser et enkelt resultat

Behagelige ammeindlæg

Som nævnt ovenfor, har ammeindlæg flere forskellige funktioner. Ammeindlæg har først og fremmest til formål at holde huden tør og samtidig holde brysterne varme. Samtidig skal ammeindlæggene selvfølgelig være behagelige at bruge.

Hos Økoyngel har vi et udvalg af de bedste ammeindlæg i stof, der findes på markedet. Vi har ammeindlæg i økologisk bomuld samt ammeindlæg i uld og silke.

Fordelen ved at vælge ammeindlæg i stof, er at de er bløde og derfor behagelige for mor at bruge. Samtidig har ammeindlæg i stof en god sugeevne, der sikrer at huden holdes tør, da sugeevnen sikrer at lækage ikke vil komme igennem ammeindlægget. Ydermere er ammeindlæg med til at forebygge brystbetændelse og det er derfor en absolut nødvendighed for den ammende mor.

 

Økologiske ammeindlæg i unik kvalitet

Ligesom alle andre produkter på Økoyngel er vores ammeindlæg økologiske. Samtidig er de ammeindlæg du finder her på siden af højeste kvalitet, så du er sikret et godt produkt.

Ammeindlæg i stof også gode for miljøet, da de kan vaskes og bruges igen og igen.

Vi har først og fremmest ammeindlæg i økologisk bomuld, der er populært blandt mande mødre, fordi bomuld giver nogle bløde og behagelige ammeindlæg. Samtidig har bomuld også en god sugeevne, som er en essentiel faktor, når du skal vælge ammeindlæg.

Vi har også ammeindlæg, der er lavet af en blanding mellem økologisk uld og silke. Fordelen ved ammeindlæg af uld er, at ulden holder brysterne lune og dermed er med til at forebygge brystbetændelse. Den økologiske silke giver nogle bløde ammeindlæg, som er nænsomme mod brystvorterne.

Om ammeindlæg i økologisk bomuld eller uld/silke vil være bedste for dig er meget individuelt, og det er en smagssag hos den enkelte mor, hvad ud bedst kan lide at bruge.

Når du har et par økologiske ammeindlæg, mangler du blot et par økologiske stofbleer til at klare lidt af det praktiske under amning.

Back To Top