Hurtig kundeservice
60196920 / oekoyngel@outlook.dk
Bestil inden kl. 11 på hverdage
og vi sender samme dag
Økologisk og bæredygtigt
fra inderst til yderst
Fri fragt
ved køb over 500 DKK
 
skip to Main Content

Viser alle 2 resultater

Hvilke fordele har økologisk uldfleece?

Her hos Økoyngel bruger vi kun økologiske materialer, således baby ikke bliver udsat for unødvendige stoffer, som i værste tilfælde kan resultere i eksem og allergi. Desuden finder du et stort udvalg af køredragter i økologisk uldfleece. Uldfleece har en luftig egenskab, og er derfor ideel til en køretur i bilen, eller en lur i barnevognen. Ydermere er en køredragt i økologisk uldfleece meget åndbar og giver masser af bevægelsesfrihed og påvirker derfor hverken babys evne til at temperaturregulere eller bevæge sig.

Hvilke fordele er der ved at baby sover ude?

I Danmark er det en tradition, at småbørn sover ude. Men hvordan kan det egentlig være og er der overhovedet nogen fordele ved det?  Det er sundt for børn at sove ude. Frisk luft er godt – og kan afhjælpe enkelte former for hoste. Dog er der enkelte retningslinjer, som man skal følge for, at det at sove udendørs ikke påvirker barnet negativt.
Børn må ikke sove ude, hvis det er under -10 grader. Det er desuden en god idé at stille barnevognen i læ for vind, sne og regn. Dertil skal barnet altid være iklædt tøj til vejret. En god fingerregel er, at når man mærker på barnets nakke må det hverken være koldt eller svedigt. Dog skal man være opmærksom på, at hvis barnet har feber, en form for betændelse eller andet skal barnet sove indendørs.

Back To Top