Hurtig kundeservice
60196920 / oekoyngel@outlook.dk
Bestil inden kl. 11 på hverdage
og vi sender samme dag
Økologisk og bæredygtigt
fra inderst til yderst
Fri fragt
ved køb over 500 DKK
 
skip to Main Content

Velkommen til Müsli by Green Cotton her på Økoyngel.dk. Green Cotton har i mange år været på forkant på den økologiske linje i den danske tøjbranche, og vi er derfor stolte af at have Müsli med i vores webshop. Hos os finder du et af de allerbedste udvalg til de skarpeste priser.

Harmoni, charme og høj kvalitet

Müsli er en tøjserie, som har fokus på æstetik, harmoni og ikke mindst kvalitet. Hele Müsli-serien er GOTS-certificeret, hvilket vil sige, at der kun bliver brugt miljøvenlige materialer og at produktionen foregår socialt ansvarligt.

Denne tøjserie giver dig neutrale mønstre og striber på alt fra bodies og underbukser til kjoler, bukser og kyser. Farverne er i blide nuancer som hvid, beige, rosa og grå, men du kan også finde de populære sorte overtræksbukser i sort, eller den efterspurgte enkle og yndige grå vikle fra Müsli by Green Cotton.

I tøjserien fra Müsli er der fokus på den beroligende charme, som simpelt, lækkert og neutralt tøj kan bidrage med til vores dagligdag og vores tøj – hos os voksne såvel som hos de helt små og deres tøj. Her på Økoyngel kan du derfor finde et bredt udvalg af de bedste items fra by Green Cottons børneserie.

Holdbarhed i højsædet

Müsli by Green Cotton er en tøjserie, som lægger stor vægt på kvalitet. Der findes mange fine produkter til baby, og flere af Müslis produkter kan til og med holde i længere tid end normalt tøj, både når det kommer tid slid og når det kommer til størrelsen. Dette skyldtes, at der ofte er ribkanter ved ben og ærmer, hvilket gør det muligt for dit barn at vokse i tøjet, lidt længere end normalt.

Andre produkter har den egenskab, at produktet er blevet lavet således, at der kan justeres i længden. Da tøjet holder længere, er det derfor også mere miljøvenligt, og desuden er det en økonomisk fordel for dig, når du ikke skal ud og købe nyt tøj til dit barn, hvor gang det vokser et par centimeter mere.

I Müslis kollektioner finder du både undertøj, bodystockings og regulært tøj – hvilket selvfølgelig alt sammen er økologisk og kan tåle mange ture på legeplads og i vaskemaskine.

Hvad er Green Cotton?

Green Cotton A/S er en virksomhed, som blev grundlagt i 1986 af Leif Nørgaard. Nørgaard har med Green Cotton skabt en interesse for miljø og tekstiler, som ikke er sundhedsskadelige.

Green Cotton står bag flere børnetøjsmærker, som alle består af produkter, som er lavet af økologisk bomuld og miljøvenlige materialer. Fælles for alle by Green Cottons børnemærker er, at de er økologisk produceret, men også at de består af tøj til de små, som er holdbart og kan tåle mange ture i vuggestue og børnehave, og derefter i vaskemaskine og tørretumbler når børnene kommer hjem.

Desuden er tøjet af et tidløst design, som læger vægt på god kvalitet og tøj uden giftige kemikalier – som både er usunde for dig og dit barn.

Müsli og GOTS

Müsli by Green Cotton er et GOTS certificeret brand, hvilket betyder at de overholder de strammeste regler indenfor økologisk producerede tekstiler. Det betyder blandt andet, at der ikke findes Azo-farvestoffer i tøjet eller at der er benyttet trykkemetoder med ætsende farver, PVC, plastisol eller phthalater.

Desuden er certifikatet et bevis på, at der bliver brugt minimum 70 procent økologiske naturlige fibre. Müsli er altså til dig, som vil give dit barn den bedste forudsætning for et sundt liv uden giftige stoffer.

Müsli by Green Cotton er derfor et sikkert, sundt og klogt valg, hvis du vil klæde dine børn både lækkert og økologisk på.

Vi håber at du her på Økoyngel.dk vil finde en masse gode styles fra Müsli by Green Cotton eller fra et af vores mange andre populære brands.

 

 

 

Back To Top