Hurtig kundeservice
60196920 / oekoyngel@outlook.dk
Bestil inden kl. 11 på hverdage
og vi sender samme dag
Økologisk og bæredygtigt
fra inderst til yderst
Fri fragt
ved køb over 500 DKK
 
skip to Main Content

Müsli er en tøjserie, som har fokus på æstetik, harmoni og ikke mindst kvalitet. Hele Müsli-serien er GOTS-certificeret, hvilket vil sige, at der kun bliver brugt miljøvenlige materialer og at produktionen foregår socialt ansvarligt. Desuden er certifikatet et bevis på, at der bliver brugt minimum 70 procent økologiske naturlige fibre. Müsli er altså til dig, som vil give dit barn den bedste forudsætning for et sundt liv uden giftige stoffer.

Müsli by Green Cotton er en tøjserie, som lægger stor vægt på kvalitet. Der findes mange fine produkter til baby. Flere af Müslis produkter kan holde i længere tid. Dette skyldtes, at der ofte er ribkanter ved ben og ærmer, hvilket gør det muligt at vokse i tøjet. Andre produkter har den egenskab, at produktet er blevet lavet således, at der kan justeres i længden. Da tøjet holder længere, er det mere miljøvenligt, og desuden er det en økonomisk fordel for dig. I Müslis kollektioner finder du både undertøj, bodystockings og regulært tøj  – hvilket selvfølgelig alt sammen er økologisk.

Hvad er Green Cotton?

Green Cotton A/S er en virksomhed, som blev grundlagt i 1986 af en mand ved navn Leif Nørgaard. Han interesserede sig for miljø og tekstiler, som ikke er sundhedsskadelige. Green Cotton står bag flere børnetøjsmærker, som alle består af produkter, som er lavet af økologisk bomuld og miljøvenlige materialer. Desuden er tøjet af et tidløst design, som læger vægt på god kvalitet og tøj uden giftige kemikalier – som både er usunde for dig og dit barn.

 

Back To Top