Hurtig kundeservice
60196920 / oekoyngel@outlook.dk
Bestil inden kl. 11 på hverdage
og vi sender samme dag
Økologisk og bæredygtigt
fra inderst til yderst
Fri fragt
ved køb over 500 DKK
 
skip to Main Content

Velkommen til Fred’s World her på Økoyngel.dk! Fred laver tøj i alle regnbuens farver og klæder dine småbørn pænt og sikkert på, i økologisk tøj der overholder de strengeste kvalitetskrav
indenfor miljø, kemikalie og arbejdsforhold.

Glade farver og fantasi

Fred’s World er glade farver og fantasi kombineret i legepladsvenligt kvalitetstøj der gør det let for barnet at forsvinde ind i en verden af leg og aktivitet. Her på Økoyngel tilbyder vi både neutrale mønstre, prints og farver fra Fred’s World, som kan passe til enhver lejlighed.

Skal baby svøbes i striber og farver, så er der også råd for det. Vi har mange fede prints med farverige striber på både bluser og bukser. Og også i Fred’s Worlds er moden kommet til byen, med prints med palmer, blomster og blade.

Fred er også GOTS certificeret

Fred’s World by Green Cotton er GOTS certificeret økologisk baby- og børnetøj. GOTS er den strengeste certificering på økologisk tøj på markedet i dag og dette betyder også giftfrie tryk. Så udover at være et farverigt brand, der sætter fantasi og glæde i gang hos dit barn, så er Fred’s World også med at sætte et sundt og bæredygtig præg på vores børns fremtidige verden.

GOTS er en forkortelse af Organic Textile Standard, som på dansk betyder, at der holdes en høj økologisk tekstilstandard. GOTS certifikatet er et af de mest brugte certificeringer og mærker, inden for tekstiler. Det er derfor ikke unormalt at finde både håndklæder, tæpper, sengetøj, tøj til mænd, kvinder og børn med dette bæredygtige certifikat.

Nogle af de kriterier du som tekstilproducent skal overholde for at blive GOTS certificeret, er både af miljømæssige kriterier og sociale krav. Alle GOTS produkter er derfor lavet af fibre, hvor økologiske fibre er fuldstændig adskilt fra almindelige fibre og hvor ingen klorbaserede blegemidler er brugt i bearbejdningen og farvningen af tøjet.

Derudover er der ingen GOTS certificerede produkter som er lavet af børnearbejdere, af underbetalte arbejdere eller under uhygiejniske og usikre forhold.

Hvorfor vælge økologisk børnetøj?

Der er selvfølgelig mange grunde til, at du skal vælge det økologiske tøj til din baby og dine børn. Kemikalier er en af de vigtigste grunde, hvis man tænker på barnets ve og vel – og det gør vi som forældre selvfølgelig altid.

Når du vælger økologisk tøj, så er der under produktionen sparet mange af de kemikalier væk, som man normalt kan finde i tøj. Det er kemikalier der skal sørge for skrappe farver der holder godt og sjove prints på fronter af bluser og kjoler. Overdreves brug af disse kemikalier kan dog provokere dit barns hud, og starte en tidlig allergi overfor parfume og andre kemikalier.

Dette er blot en af de mange gode grunde til at vælge økologiske bukser, bluser, sparkedragter og strømpebukser, til vores små venner. Under mange af vores andre tøjkategorier her på Økoyngel, kan du finde andre beskrivelser af fordelene ved det økologiske børnetøj.

Choose & Reuse

Hos Økoyngel opfordrer vi til at genbruge og forære børnetøjet videre til den næste generation. Børnetøj skal være smart, i god kvalitet men også sikkert for vores børn at have på – men derudover, skal det også passe dem i størrelsen. Og eftersom børn hurtigt vokser ud af deres tøj, kan tøjforbrug derfor hurtigt blive en både dyr og ikke særlig miljøvenlig fornøjelse.

Derfor opfordrer vi til at gemme børnetøjet til næste svangerskab, eller give babytøjet videre ud i familien eller i dit netværk af nybagte mødre eller soon to be forældre.

Hop med på den grønne bølge – Choose & Reuse – og forær tøjet til den næste generation, så du sammen med din familie kan skåne miljøet, samtidig med du får de sundeste og blødeste økologiske kvaliteter til dit barn.

 

Back To Top