Hurtig kundeservice
60196920 / oekoyngel@outlook.dk
Bestil inden kl. 11 på hverdage
og vi sender samme dag
Økologisk og bæredygtigt
fra inderst til yderst
Fri fragt
ved køb over 500 DKK
 
skip to Main Content

– H V O R F O R    Ø K O Y N G E L . D K –

 

Vi er lidt stolte og rigtig glade for, at vi har kunnet åbne denne anderledes webshop med salg af bæredygtigt og økologisk babytøj, børnetøj samt tilbehør. Vi er spændte på, hvordan I vil tage imod Økoyngel.dk. Konceptet om bæredygtighed fra inderst til yderst er gennemført ned til mindste detalje. Vi håber at Økoyngel.dk kan være med til at fremme økologi, bæredygtighed og genanvendelse i vores forbrugsverden.

Vi er et “to-generationsforetagende”, mor og mormor – og vi ønsker at være med til at give vores børn/børnebørn en sundere og renere fremtid – uden allergi, uden kemi og uden overtræk på naturens konto.

Produkter:

Alle vores varer er håndplukkede og vores sortiment bærer stort præg af at der er lagt vægt på bæredygtighed og økologi. Vi stræber efter, kun at have certificerede tekstiler hvor der er lagt vægt på økologi, bæredygtighed og miljø, fra produktion til det færdige produkt. Den primære certificering er: GOTS – Global Organic Textile Standard som har kontrol med hele produktionskæden. Læs mere om GOTS her.

Gaveindpakning:

Vi pakker meget gerne gaver fint ind. Man kan vælge imellem pige, dreng og ved juletid – julepapir.            Vi anvender sødt rustikt genbrugspapir og bånd i form af GOTS-certificeret økologisk uld.

bæredygtig_gavepapir

Forsendelse:

Vi sender vores bestillinger af sted i en pose af 100% genanvendt plastik.                                               Postkortet er i 100% genbrugspapir med svanemærket tryk.

Lagerstyring:

Alt fra tape og plastlommer til lagerkasser og hulmaskine er i genanvendt plast.                                              Alt fra faneblade og printerpapir til ringbind og post-it er i 100% genbrugsmateriale.                                      Vi opbevarer vores produkter i moduler af genanvendt plast eller de originale papkasser.

 

Webshoppen er CO2 – neutral og vi anvender primært Post Danmarks “pakker med omtanke” ved forsendelse.

 

 – Vi håber du får en god oplevelse ved at handle med os 🙂 –

 

 

Back To Top