Bil med fart på

Hurtig levering

1-3 dage - GLS & DAO

Pakke kasse

Gratis fragt

På køb over 599,-

Økologiske og bæredygtige brands

PlanetBox

PlanetBox laver førsteklasses miljøvenlige og holdbare produkter i rustfri stål eller gummi, af en særlig gedigen kvalitet der bare holder.
Stålet er lidt tykkere end andre velkendte mærker inden for madopbevaring i stål, tåler opvaskemaskine og modstår buler og slid.

PlanetBox ønsker endvidere at opbygge et samfund, der dyrker sunde vaner hos den næste generation, ved at gøre madkasserne spændende og fyldt med muligheder. Hver af deres madkasser gør det lettere for dig at pakke et måltid eller en snack, som du har det godt med, og som dine børn er glade for at åbne op og smage på.

De designer dog ikke bare stålmadkasser og ståldrikkedunke for børnenes skyld men absolut også for de voksne. Snackbøtterne kan bruges af børn såvel som voksne og er rigtig gode at have med i tasken til den lille sult sent på eftermiddagen.  – Og voksne kan lige så godt også få glæde af de solide stålmadkasser både på arbejde og på udflugten.

Som prikken over i’et kan du tilkøbe magneter til madkasserne for at gøre dem helt personlige – og frem for alt, spændende.

eeBoo

eeBoo har specialiseret sig i nyttige, smukke og velproducerede, pædagogiske spil og gaver, der hovedsageligt er baseret på historiefortælling, sprog og fantasifuld leg.
Deres legetøj er produceret med mål for at bruge tid med familien og fordybe sig i kreative puslerier. Flere af produkterne er blandt andet blevet tildelt prisen ‘Oppenheim bedste legetøj’ Awards mere end hele 200 gange.
eeBoo forrest i kampen om at være en climate changer inden for deres branche og bæredygtighed ligger i deres DNA.
De producerer deres legetøj med hele 90% genbrugspapir og -pap, som trykkes med giftfri, soyabaseret blæk.
eeBoos primære trykkerier er desuden anerkendt for deres “grønne” fremstillingsprocesser, og alle er fuldt certificeret til ICTI-standarder.
eeBoo overholder desuden de højeste sikkerheds-og sundhedskrav.

Engel Natur

Enkel og naturlig beklædning af 100% økologisk bomuld, uld og/eller silke. Tøjet er blødt og lækkert og i en rigtig god kvalitet.

Siden 1982 har Engel arbejdet med at undgå skadelige stoffer og tungmetaller i deres tøjproduktion, og de har idag GOTS-certificering eller IVN Zertifiziert Best på deres produkter.

Dette giver dig en sikkerhed for et naturligt produkt uden brug af skrappe kemiske produkter. Al uld som Engel bruger er fra økologiske fårehold i Patagonia, hvor der ikke bliver brugt pesticider på hverken arealerne eller i foderet.

Fabelab

Varme, tørre fødder uden skidt kemi og med respekt for natur og dyreliv.

Kvalitetsstrømper til børn og voksne af enten jomfru uld fra kontrolleret økologisk dyrehold, økologisk bomuld, ægte fiberbambus og robust linned, farvet med vegetabilske farvestoffer.

Hirsch laver også økologiske bomuldsstrømper og uldsokker med skridsikre dutter til de små. Deres produktion er ligeledes bæredygtig eftersom de dækker størstedelen af deres energiforbrug med ren solenergi.

Produktionsaffaldet og emballagematerialet til garnet genbruges fuldstændigt af et partnerfirma i nærheden Emsdetten.

Hirsch Natur

Enkel og naturlig beklædning af 100% økologisk bomuld, uld og/eller silke. Tøjet er blødt og lækkert og i en rigtig god kvalitet.

Siden 1982 har Engel arbejdet med at undgå skadelige stoffer og tungmetaller i deres tøjproduktion, og de har idag GOTS-certificering eller IVN Zertifiziert Best på deres produkter.

Dette giver dig en sikkerhed for et naturligt produkt uden brug af skrappe kemiske produkter. Al uld som Engel bruger er fra økologiske fårehold i Patagonia, hvor der ikke bliver brugt pesticider på hverken arealerne eller i foderet.

iobio

Økologisk tøj til børn, inspireret af livets gang. Iobio (Popolini) er et østrigsk, miljøbevidst firma, som producerer bæredygtigt og er med til at bane vej til en fremtid, der er værd at leve i. Tøjets design bliver gennetænk, så det kan anvendes i så mange sammenhæng som muligt, og med certifikater, såsom GOTS (Global Organic Textile Standard) er du garanteret høje standarder inden for produktionsretningslinjer. Iobio’s uld er KbT certificeret hvilket betyder at ulden kommer fra økologisk fåreopdræt med vægt på dyrevelfærd.

Le Toy Van

Bæredygtigt og innovativt legetøj i gummitræ.

Le Toy Van er i særdeleshed kendt for deres aktivitetslegetøj af bæredygtig træproduktion, hvis design har modtaget priser fra nationalt anerkendte organisationer såsom Right Start Magazine Best Toy Awards.

Le Toy Van anvender ansvarlige materialer i produktionen, herunder gummitræ fra blandt andet genplantningsskove og her fokuseres på en etisk proces, der involverer alt fra indkøb af materialer til medarbejdernes vilkår på fabrikken i Indonesien.

Bæredygtighed en stor del af brandets identitet på lige fod med barnets udvikling.

Living Craft

100% Økologisk bomuld, silke og fleece.

Certificeret af GOTS og Naturtextil. Tyske Living Crafts blev etableret i 1985 laver lækkert GOTS-certificeret økologisk tøj i bl.a. uld/silke og uld/bomuld.

Tøjet fra Living Crafts er produceret 100% på vindenergi og samtidig undgår man skadelig kemi. Uld/silke serien er af en lækker blød og fin kvalitet.

Et godt valg til basisgarderoben.

Mudpuppy

Kreativt og bæredygtigt legetøj til afslapning, fordybelse og hygge-tid. Mudpuppy har modtaget snesevis af priser herunder Oppenheim Toy Portfolio, Dr. Toy, iParenting, National Parenting Center, Parent’s Choice, Baby Zone Toy Awards, Parent and Child Magazine, samt Creative Child Seal of Excellence for deres innovative legetøj der ikke bare bliver skabt for at tjene penge, men for at tjene et formål.

De er i særdeleshed kendt for deres puslespil som hovedsageligt bliver produceret af genbrugspapir.

For så vidt muligt er produkterne produceret med 70-100 % genbrugsmaterialer, så miljøet skånes mest muligt, og der benyttes sojabaseret blæk. Bæredygtighed en stor del af brandets identitet på lige fod med barnets udvikling.

WeeCare

Stofbleer og hygiene artikler samt tilbehør i rene naturmaterialer som hamp, bambus og økologisk bomuld.

WeeCare er en grøn, dansk iværksætter virksomhed der tager klimakrisen alvorligt og som ønsker at gøre en forskel. Her skabes bæredygtige alternativer til det ødelæggende engangsforbrug, og derfor udvikler de kvalitetsprodukter, som gør din hverdag mere skånsom for miljøet.

WeeCare’s egen lanolinsalve er 100% dansk produceret i egne lokaler, og produktonen er GMP (Good Manufacturing Practice) certificeret.

Wooden Story

Enkel legetøj der overlader resten til fantasien.

Smukt, bæredygtigt og gennemtænkt trælegetøj, af FSC certificeret europæisk træ. Designet har fuld fokus på børns udvikling og leg.

Alt træet som bruges til Wooden Story kommer fra certificeret bæredygtigt skovbrug. Det er lavet af det bedste, udvalgte træ som er efterbehandlet med bivoks og planteolier for at give det, dets bløde og polerede udtryk.

Al indpakningen er designet til at blive genbrugt eller genanvendt.

Copyright 2021 © Økoyngel

Betal med

Dankort, Visa, Mastercard, Maestro eller MobilePay.