Hurtig kundeservice
60196920 / oekoyngel@outlook.dk
Bestil inden kl. 11 på hverdage
og vi sender samme dag
Økologisk og bæredygtigt
fra inderst til yderst
Fri fragt
ved køb over 500 DKK
 
skip to Main Content

Handelsbetingelser 

Her finder du de handelsbetingelser, der er gældende ved køb på www.økoyngel.dk

Du må til en hver tid kontakte os på oekoyngel@outlook.dk eller på tlf.nr.: +45 60196920 hvis du bliver i tvivl om noget.

Virksomhedsinformationer:

Økoyngel.dk
Eriksensvej 27
6710 Esbjerg V
Tlf. nr.: +4560196920
E-mail: oekoyngel@outlook.dk
CVR-nummer: 40625135

 

Betaling
Økoyngel.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. JCB, PayPal samt MobilePay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi tager ikke gebyrer ved betaling. (Der tages ikke højde for gebyr på Paypal betalinger og Paypal tilbagebetalinger.)

Du kan betale med børnepenge hos Økoyngel.dk. Skriv “Børnepenge” i kommentarfeltet når du bestiller og pengene bliver først trukket næste gang der kommer børnepenge.

Der kan ligeledes betales ved bankoverførsel. Bemærk at bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.

Hvis du vælger at betale med bankoverførsel, skal det ske til følgende konto:

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5394
Kontonr.: 250099
IBAN: DK2853940000250099

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Økoyngel.dk bruger en godkendt betalingsserver, der er PCI DSS certificeret. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Du kan handle med en højere grad af tryghed og reel tryghed.

 

Levering
Økoyngel.dk leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 11.00. Forvent 1-3 dages leveringstid.

Den billige: 29 DKK med GLS/DAO365 til den pakkeshop nærmest leveringsadressen. Fri fragt fra 500 DKK.

Lige til døren: 39 DKK med GLS.

Ved GRATIS FRAGT: Levering til den pakkeshop nærmest leveringsadressen med DAO365.

Afhentning: GRATIS. Hent din pakke hos Økoyngel.dk, Eriksensvej 27, 6710 Esbjerg V.

Øvrige udland: Vi sender gerne til hele verden. Kontakt os venligst for pris på oekoyngel@outlook.dk eller +45 60196920 for mere information.

Skal bestillingen sendes til Norge, betales der IKKE dansk moms og der kan derfor trækkes 20% fra den pris der er i shoppen. Derimod skal der betales moms og told (over 350 kr.) når varerne indføres i Norge. Beregn evt. din endelige pris med denne importkalkulater fra det norske toldvæsen.

Levering til anden modtager
Hvis du køber dine gaver hos Økoyngel.dk, tilbyder vi at pakke gaven smukt ind i genanvendt papir. Denne service koster 10 kr. Skriv blot en kommentar til os når du gennemfører købet.

Skal gaven/pakken ikke sendes hjem til dig selv, husk da venligst at angive en anden modtager adresse end faktureringsadressen.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Økoyngel.dk tilbyder også at dække returneringsomkostninger ved brug af tilsendt returlabel. Kontakt os på oekoyngel@outlook.dk for yderligere informationer.

Varen sendes til:

Økoyngel.dk

Eriksensvej 27

6710 Esbjerg V

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt ved at angive ordrenummer samt årsag til returneringen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Forbehold for varegengivelse
Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve, snit og materiale under hver vare.

Fortrydelsesret 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til oekoyngel@outlook.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Økoyngel.dk
Eriksensvej 27
6710 Esbjerg V

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Økoyngel.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på oekoyngel.dk er Maria Elise Kjær Frandsen. 

Som registreret hos Økoyngel.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: maria@oekoyngel.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Maria Elise Kjær Frandsen på tlf. +45 60196920 eller på mail maria@oekoyngel.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2 8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Back To Top