SES Creative

SES Creative er et hollandsk firma med egen fabrik der laver kreativ legetøj til børn i alle aldre. De har selv fuld kontrol over produktionen af det endelige produkt og sætter en ære i at alle varer skal være af højeste kvalitet.
Produkter fra SES er altid er helt sikre og giftfrie. SES arbejder kun med miljørigtige løsninger og ingen af deres produkter er testet på dyr.
SES har eksisteret i mange år. Også før det blev moderne at være bæredygtig, så de har ret høj anciennitet, viden og erfaring inden for bæredygtig og giftfri produktion af kreativt legetøj til børn.
Men de bruger ikke kun deres veletablerede virksomhed til at tjene penge. De tjener også et godt formål og giver videre til natur og miljø.
SES tager højde for klima-, samfunds- og biodiversitet standarden, som sikrer, at projekter – udover bekæmpelse af klimaændringer – understøtter lokalsamfundet og opretholder biodiversiteten.
– Eksempelvis har SES opkøbt adskillige truede skove i det centrale Tyskland. I samarbejde med en lokal skovforvalter, forbedrer de skovens mangfoldighed og dermed hele økosystemet ved at fjerne de syge træer og plante nye.
Et SES-produkts CO2-fodaftryk er også 100% CO2-neutralt.
Skovene kompenserer altså mere end den CO2-udledning, som SES Creatives virksomhed producerer. Derudover er SES Creative´s produkter fri for gluten, og de er hypoallergeniske. De passer altså ikke bare godt på dit barn. De passer absolut også godt på den verden dit barn skal vokse op i.
SES Creative er helt klart værd at investere i, da du ikke bare investere i lidt kreativ leg til dit barn. – Du sponsorer samtidigt i miljøprojekter der forbedre vores biodiversitet.

Viser alle 7 resultater