Planet Box

PlanetBox laver førsteklasses miljøvenlige og holdbare produkter i rustfri stål eller gummi, af en særlig gedigen kvalitet der bare holder.
Stålet er lidt tykkere end andre velkendte mærker inden for madopbevaring i stål, tåler opvaskemaskine og modstår buler og slid.

PlanetBox ønsker endvidere at opbygge et samfund, der dyrker sunde vaner hos den næste generation, ved at gøre madkasserne spændende og fyldt med muligheder. Hver af deres madkasser gør det lettere for dig at pakke et måltid eller en snack, som du har det godt med, og som dine børn er glade for at åbne op og smage på.

De designer dog ikke bare stålmadkasser og ståldrikkedunke for børnenes skyld men absolut også for de voksne. Snackbøtterne kan bruges af børn såvel som voksne og er rigtig gode at have med i tasken til den lille sult sent på eftermiddagen.  – Og voksne kan lige så godt også få glæde af de solide stålmadkasser både på arbejde og på udflugten.

Som prikken over i’et kan du tilkøbe magneter til madkasserne for at gøre dem helt personlige – og frem for alt, spændende.

Viser 1–32 af 78 resultater