Bil med fart på

Hurtig levering

1-3 dage - GLS & DAO

Pakke kasse

Gratis fragt

På køb over 599,-

Vores rejse til bæredygtig, vedvarende og etisk mode.

  |  Mie Sørensen

Som forældre til de nye generationer vil mange af os ikke længere klæde vores børn i tøj, der ikke er optimalt for vores børns helbred og velbefindende eller som er resultatet af uretfærdige lønninger, dårlige arbejdsforhold og ødelæggelse af miljøet.
Kort sagt: Vi har endelig fået nok af “Fast Fashion”.

Vi har I dag rigelig mulighed for at undersøge, sætte spørgsmålstegn og tage stilling til det vi køber.
Muligheder, som måske ikke engang vores forældre havde. Heldigvis har vores digitale udvikling åbnet døre, der var utænkelige for bare 20 år siden og i dag er vi på vej mod en mere gennemsigtig fremstillingsprocess hos leverandørerne. – Simpelthen fordi forbrugerne stiller krav til det.

Bølgen er i dén grad begyndt at tage ordentligt fat.

De af os der har set lyset, vil lede mode-revolutionen for vores små. – Med håbet om at de tager ved lære af vores viden (og fejl) og gør det endnu bedre, end vi kan.

Heldigvis er vores kultur endelig begyndt at undersøge vores indflydelse på Jorden, dens mennesker og dyr, og det bliver mere og mere klart, at for at leve bæredygtigt er vi nødt til at bremse det forbrugertog, der er kommet til at definere os i det sidste få årtier.

“Slow Fashion” overvejer alle de ressourcer og metoder, der er nødvendige for at bringe tøj til forbrugerne og omfavne disse vigtige principper:

  • At købe færre klæder af høj kvalitet og bevare dem i længere tid. (i modsætning til at købe mange billige, trendy emner og udskifte dem konstant).

  • Valg af tøj, der er fremstillet med rimelige lønninger, lige muligheder og respektfuld behandling for alle arbejdere, der er involveret i processen.

  • At favorisere tøj lavet af naturlige og kemikaliefri textiler og farvestoffer.

  • At holde sig til tøj og produkter fremstillet på måder, der ikke skader levende væsener eller planeten.

  • Fokusere på kreative designere og håndværkere lokalt og på verdensplan ved at bære originale beklædningsgenstande, der sælges lokalt eller gennem organisationer med fair handelspraksis.

At omfavne en bæredygtig garderobe betyder færre tøjstykker og mindre spild.
Slutresultatet er en autentisk livsstil, der er etisk og økologisk ansvarlig.I sidste ende handler det hele om, at vi ønsker at passe på de næste generationer og vores natur. 🌱

Copyright 2021 © Økoyngel

Betal med

Dankort, Visa, Mastercard, Maestro eller MobilePay.